Door de overname van de in Denemarken gevestigde onderneming kan Unit4 naar eigen zeggen nu een geïntegreerd Source-to-Pay (S2P)-traject aanbieden dat door zijn bestaande ERP- en Procure-to-Pay (P2P)-oplossingen wordt ondersteund.

Strategische mogelijkheden

'De oplossingen van Scanmarket zijn een aanvulling op de functionaliteit voor transactionele inkoop (P2P) van Unit4 en bieden de nieuwste strategische mogelijkheden voor sourcing, uitgavenanalyses, leveranciersbeheer en levenscyclusbeheer voor contracten', klinkt het in een persbericht. Klanten van Scanmarket zijn onder meer Emirates Flight Catering, NatWest, ISS Facility Services, MacMillan Cancer Support en Kärcher.

Door de overname van de in Denemarken gevestigde onderneming kan Unit4 naar eigen zeggen nu een geïntegreerd Source-to-Pay (S2P)-traject aanbieden dat door zijn bestaande ERP- en Procure-to-Pay (P2P)-oplossingen wordt ondersteund.'De oplossingen van Scanmarket zijn een aanvulling op de functionaliteit voor transactionele inkoop (P2P) van Unit4 en bieden de nieuwste strategische mogelijkheden voor sourcing, uitgavenanalyses, leveranciersbeheer en levenscyclusbeheer voor contracten', klinkt het in een persbericht. Klanten van Scanmarket zijn onder meer Emirates Flight Catering, NatWest, ISS Facility Services, MacMillan Cancer Support en Kärcher.