De Brusselse operator Coditel pakt uit met 'onbeperkt downloaden'. Maar daarvoor moeten gebruikers wel een vaste 9,9 euro per maand bijbetalen.

Coditel zegt 'onbeperkt downloaden' mogelijk te maken voor de zwaardere abonnementen Internet 30 Méga en Internet Pro 30 Méga. Daarvoor moeten abonnees wel 9,9 euro per maand extra betalen.

Coditel mengt zich zo in het opbod rond datalimieten dat de verschillende internetaanbieders in gang lijken te hebben gezet. Klachten van gebruikers en uitgebreide persaandacht voor de kwestie van de datalimieten brachten de voorbije maanden een en ander in een stroomversnelling.

De Brusselse operator Coditel pakt uit met 'onbeperkt downloaden'. Maar daarvoor moeten gebruikers wel een vaste 9,9 euro per maand bijbetalen. Coditel zegt 'onbeperkt downloaden' mogelijk te maken voor de zwaardere abonnementen Internet 30 Méga en Internet Pro 30 Méga. Daarvoor moeten abonnees wel 9,9 euro per maand extra betalen. Coditel mengt zich zo in het opbod rond datalimieten dat de verschillende internetaanbieders in gang lijken te hebben gezet. Klachten van gebruikers en uitgebreide persaandacht voor de kwestie van de datalimieten brachten de voorbije maanden een en ander in een stroomversnelling.