De zogenaamde mvno-overeenkomst, waarbij Colruyt een virtuele operator was en betaalde voor het gebruik van het Mobistar-netwerk, werd afgesloten in november 2011. Op 2 juli wordt de samenwerking stopgezet. Dat meldt Mobistar en is door Colruyt bevestigd.

De winkelketen wijst erop dat de telecommarkt dusdanig snel evolueert - zowel op technisch als op commercieel vlak -, dat het bedrijf te weinig impact kon hebben op de cruciale parameters om de laagste prijs te blijven garanderen.

Colruyt gaat haar klanten per brief en/of sms op de hoogte brengen van de stopzetting.

Om de continuïteit van de dienstverlening voor alle Colruyt Mobile-klanten te garanderen, neemt Mobistar deze prepaidklanten over. (Belga/MI)

De zogenaamde mvno-overeenkomst, waarbij Colruyt een virtuele operator was en betaalde voor het gebruik van het Mobistar-netwerk, werd afgesloten in november 2011. Op 2 juli wordt de samenwerking stopgezet. Dat meldt Mobistar en is door Colruyt bevestigd. De winkelketen wijst erop dat de telecommarkt dusdanig snel evolueert - zowel op technisch als op commercieel vlak -, dat het bedrijf te weinig impact kon hebben op de cruciale parameters om de laagste prijs te blijven garanderen. Colruyt gaat haar klanten per brief en/of sms op de hoogte brengen van de stopzetting. Om de continuïteit van de dienstverlening voor alle Colruyt Mobile-klanten te garanderen, neemt Mobistar deze prepaidklanten over. (Belga/MI)