Netwerkdienstenbedrijf Colt Telecom heeft een groot contract gewonnen bij het Duitse dienstenbedrijf voor de farmasector Celesio. Het levert het Europese data- en spraaknetwerk.

Het contract van Celesio met Colt loopt over zeven jaar en is goed voor "enkele tientallen miljoenen euro". Voor die som staat Colt in voor het wide area network (wan) en geconvergeerde ip-diensten. Het verbindt 2500 Celesio-locaties in 14 Europese landen, waaronder België.

In ons land heeft Celesio verschillende filialen. Onlangs nog nam het het wholesalebedrijf Laboratoria Flandria over. Verder bezit Celesio in ons land onder meer Pharma Belgium (wholesale), Movianto Belgium Dirk Raes (logistieke diensten voor farmaceutische producenten), pharmexx Belgium (personeel- en marketingdiensten aan de farmasector) en apothekersketen Lloydspharma.

Netwerkdienstenbedrijf Colt Telecom heeft een groot contract gewonnen bij het Duitse dienstenbedrijf voor de farmasector Celesio. Het levert het Europese data- en spraaknetwerk. Het contract van Celesio met Colt loopt over zeven jaar en is goed voor "enkele tientallen miljoenen euro". Voor die som staat Colt in voor het wide area network (wan) en geconvergeerde ip-diensten. Het verbindt 2500 Celesio-locaties in 14 Europese landen, waaronder België. In ons land heeft Celesio verschillende filialen. Onlangs nog nam het het wholesalebedrijf Laboratoria Flandria over. Verder bezit Celesio in ons land onder meer Pharma Belgium (wholesale), Movianto Belgium Dirk Raes (logistieke diensten voor farmaceutische producenten), pharmexx Belgium (personeel- en marketingdiensten aan de farmasector) en apothekersketen Lloydspharma.