Hostingbedrijf Combell heeft de hostingactiviteiten van het Leuvense Besite en het Wervikse Globalhost overgenomen.

Besite beheerde 4500 domeinnamen en 500 webhostings voor meer dan 1.000 klanten. Globalhost uit Wervik is volgens Combell een kleinere overname. "De klanten van Besite en Globalhost worden geïntegreerd binnen Combell en krijgen ook een aparte account manager. Op die manier moet de integratie vlekkeloos verlopen", zegt Combell-ceo Jonas Dhaenens. "De klanten krijgen toegang tot een breder aanbod aan internetdiensten zoals hosted exchange, online fax, virtuele & dedicated servers, sharepoint hosting alsook oplossingen op maat van de klant. Alle klanten werden persoonlijk aangeschreven en alle websites werden reeds overgezet naar onze infrastructuur."

Combell versterkt met die overnames z'n marktpositie in België. Dhaenens stelt in het persbericht ook dat er dit jaar waarschijnlijk nog andere overnames zullen volgen.

Dat het niet altijd van een leien dakje loopt met de overnames van Combell, kan u overigens [hier] lezen.

Hostingbedrijf Combell heeft de hostingactiviteiten van het Leuvense Besite en het Wervikse Globalhost overgenomen. Besite beheerde 4500 domeinnamen en 500 webhostings voor meer dan 1.000 klanten. Globalhost uit Wervik is volgens Combell een kleinere overname. "De klanten van Besite en Globalhost worden geïntegreerd binnen Combell en krijgen ook een aparte account manager. Op die manier moet de integratie vlekkeloos verlopen", zegt Combell-ceo Jonas Dhaenens. "De klanten krijgen toegang tot een breder aanbod aan internetdiensten zoals hosted exchange, online fax, virtuele & dedicated servers, sharepoint hosting alsook oplossingen op maat van de klant. Alle klanten werden persoonlijk aangeschreven en alle websites werden reeds overgezet naar onze infrastructuur." Combell versterkt met die overnames z'n marktpositie in België. Dhaenens stelt in het persbericht ook dat er dit jaar waarschijnlijk nog andere overnames zullen volgen. Dat het niet altijd van een leien dakje loopt met de overnames van Combell, kan u overigens [hier] lezen.