Benjamin Jacobs, afkomstig van Terremark, wordt chief technology officer (cto) bij het Gentse hostingbedrijf Combell. Frederik Poelman, die tot dusver cto was, wordt chief operational officer (coo).

Jacobs krijgt de leiding over de technische afdeling van Combell, een team van zo'n 20 mensen. Hij is afkomstig van Terremark (het vroegere Dedigate) waar hij 8 jaar actief was. Hij was er systeem- en netwerkarchitect bij het merendeel van de Enterprise hosting projecten. Daarvóór werkte hij onder meer bij Skynet en The Reference.

Benjamin Jacobs volgt Frederik Poelman op in zijn functie als cto. Poelman wordt coo en zal mee instaan voor het dagelijkse bestuur van Combell.

Benjamin Jacobs, afkomstig van Terremark, wordt chief technology officer (cto) bij het Gentse hostingbedrijf Combell. Frederik Poelman, die tot dusver cto was, wordt chief operational officer (coo). Jacobs krijgt de leiding over de technische afdeling van Combell, een team van zo'n 20 mensen. Hij is afkomstig van Terremark (het vroegere Dedigate) waar hij 8 jaar actief was. Hij was er systeem- en netwerkarchitect bij het merendeel van de Enterprise hosting projecten. Daarvóór werkte hij onder meer bij Skynet en The Reference. Benjamin Jacobs volgt Frederik Poelman op in zijn functie als cto. Poelman wordt coo en zal mee instaan voor het dagelijkse bestuur van Combell.