Combell heeft een belangrijk contract gewonnen bij mediabedrijf Sanoma Media Belgium, voor de hosting van alle websites.

Combell Solutions, de afdeling van Combell die bedrijfskritieke hostingoplossingen levert aan bedrijven, mag de opdracht uitvoeren. Sanoma koos voor Combell onder meer omwille van de stabiliteit en betrouwbaarheid die het Gentse hostingbedrijf kon garanderen. "Zero downtime is zeker geen magisch concept maar eigenlijk de optelsom van de technologische maatregelen in de storage- en netwerklagen, gecombineerd met een deugdelijk beheermodel", beweert Combell in een communiqué.

Recent migreerde Sanoma Media vrijwel alle websites - onder meer Humo.be, Moustique.be, Zappybaby.be, Femmesdaujourdhui.be, Libellelekker.be en Shedeals.be - probleemloos naar Combell. De waarde van de meerjarige overeenkomst wilde Combell niet kwijt.

Combell heeft een belangrijk contract gewonnen bij mediabedrijf Sanoma Media Belgium, voor de hosting van alle websites. Combell Solutions, de afdeling van Combell die bedrijfskritieke hostingoplossingen levert aan bedrijven, mag de opdracht uitvoeren. Sanoma koos voor Combell onder meer omwille van de stabiliteit en betrouwbaarheid die het Gentse hostingbedrijf kon garanderen. "Zero downtime is zeker geen magisch concept maar eigenlijk de optelsom van de technologische maatregelen in de storage- en netwerklagen, gecombineerd met een deugdelijk beheermodel", beweert Combell in een communiqué. Recent migreerde Sanoma Media vrijwel alle websites - onder meer Humo.be, Moustique.be, Zappybaby.be, Femmesdaujourdhui.be, Libellelekker.be en Shedeals.be - probleemloos naar Combell. De waarde van de meerjarige overeenkomst wilde Combell niet kwijt.