Door problemen met de computerinstallatie die instaat voor de regeling van het treinverkeer was er sinds donderdagochtend 7u15 geen treinverkeer mogelijk vanuit Antwerpen naar Lier en Limburg. Sinds 7u45 was dat ook het geval voor het treinverkeer richting Essen en Roosendaal. Doordat geen treinverkeer mogelijk was richting Lier, konden er ook geen treinen rijden richting Herentals en Aarschot.

Omstreeks half 10 meldden Infrabel en NMBS dat de treinen weer konden rijden. Al zullen er waarschijnlijk wel nog vertragingen zijn tot de middag, aldus nog Infrabel.

De technische problemen kwamen bovenop de hinder als gevolg van de staking door machinistenbond ASTB.

(Belga/MI)

Door problemen met de computerinstallatie die instaat voor de regeling van het treinverkeer was er sinds donderdagochtend 7u15 geen treinverkeer mogelijk vanuit Antwerpen naar Lier en Limburg. Sinds 7u45 was dat ook het geval voor het treinverkeer richting Essen en Roosendaal. Doordat geen treinverkeer mogelijk was richting Lier, konden er ook geen treinen rijden richting Herentals en Aarschot. Omstreeks half 10 meldden Infrabel en NMBS dat de treinen weer konden rijden. Al zullen er waarschijnlijk wel nog vertragingen zijn tot de middag, aldus nog Infrabel.De technische problemen kwamen bovenop de hinder als gevolg van de staking door machinistenbond ASTB.(Belga/MI)