Computers zijn niet weggehaald, er is geen beslagname, de rekeningen zijn niet geblokkeerd en ook geen sprake van een claim van 5 miljoen euro tegen Scarlet. Itelco had eerder beweerd dat dit wel het geval is.

Het recruitmentbedrijf Itelco verzorgde sinds mei 2007 aan telecomoperator Scarlet diensten voor de bedrijfsafdeling. Het nam een deel van het salesgebeuren voor zijn rekening. Daar kwam negen maanden later een einde aan. Beide partijen zijn betrokken in een rechtzaak.

Maar in tegenstelling tot wat Itelco aan Data News vertelde en in andere media bevestigde, is er geen claim van 5 miljoen euro neergelegd en is er ook geen persoonlijk beslag gelegd bij Scarlet of de bestuurders of aandeelhouders. Volgens Itelco zouden de computers vandaag weggehaald worden, wat niet gebeurd is. Scarlet hield altijd vol dat de informatie van Itelco uit de lucht gegrepen was. Dat is nu bewezen. Scarlet zal een dagvaardiging instellen tegen Itelco 'ten gevolge van opzettelijk en via leugens toebrengen van schade'.

Computers zijn niet weggehaald, er is geen beslagname, de rekeningen zijn niet geblokkeerd en ook geen sprake van een claim van 5 miljoen euro tegen Scarlet. Itelco had eerder beweerd dat dit wel het geval is. Het recruitmentbedrijf Itelco verzorgde sinds mei 2007 aan telecomoperator Scarlet diensten voor de bedrijfsafdeling. Het nam een deel van het salesgebeuren voor zijn rekening. Daar kwam negen maanden later een einde aan. Beide partijen zijn betrokken in een rechtzaak. Maar in tegenstelling tot wat Itelco aan Data News vertelde en in andere media bevestigde, is er geen claim van 5 miljoen euro neergelegd en is er ook geen persoonlijk beslag gelegd bij Scarlet of de bestuurders of aandeelhouders. Volgens Itelco zouden de computers vandaag weggehaald worden, wat niet gebeurd is. Scarlet hield altijd vol dat de informatie van Itelco uit de lucht gegrepen was. Dat is nu bewezen. Scarlet zal een dagvaardiging instellen tegen Itelco 'ten gevolge van opzettelijk en via leugens toebrengen van schade'.