Na Concetta Fagard, verantwoordelijk voor corporate social responsability, verlaat ook woordvoerster Florence Coppenolle de twee torens.

Het vertrek van Concetta Fagard komt als een verrassing. De Siciliaanse stond aan de top van Belgacom en werd door onze collega's van Trends Tendances in 2009 aangeduid als 'de kabinetchef van ceo Didier Bellens (lees hier het portret, enkel in het Frans).

Toen was Concetta Fagard nog vice president sponsoring en events. Sinds ruim een jaar stond ze in voor het corporate social responsability beleid bij Belgacom. Ze drukte echter een grote stempel op heel wat belangrijke beslissingen, ook op het vlak van externe communicatie. Dat leidde vaak tot grote spanningen binnen het bedrijf.

Ook Florence Coppenolle verlaat nu de groep vanaf 1 juli. De gewezen woordvoerster van de PS en Elio di Rupo werd precies twee jaar geleden aangetrokken door Belgacom. Florence Coppenolle volgde toen Thierry Bouckaert op die na anderhalf jaar de torens verliet. Het communicatieteam zal ad interim rapporteren aan vice president human resources Astrid De Lathauwer.

Na Concetta Fagard, verantwoordelijk voor corporate social responsability, verlaat ook woordvoerster Florence Coppenolle de twee torens. Het vertrek van Concetta Fagard komt als een verrassing. De Siciliaanse stond aan de top van Belgacom en werd door onze collega's van Trends Tendances in 2009 aangeduid als 'de kabinetchef van ceo Didier Bellens (lees hier het portret, enkel in het Frans). Toen was Concetta Fagard nog vice president sponsoring en events. Sinds ruim een jaar stond ze in voor het corporate social responsability beleid bij Belgacom. Ze drukte echter een grote stempel op heel wat belangrijke beslissingen, ook op het vlak van externe communicatie. Dat leidde vaak tot grote spanningen binnen het bedrijf. Ook Florence Coppenolle verlaat nu de groep vanaf 1 juli. De gewezen woordvoerster van de PS en Elio di Rupo werd precies twee jaar geleden aangetrokken door Belgacom. Florence Coppenolle volgde toen Thierry Bouckaert op die na anderhalf jaar de torens verliet. Het communicatieteam zal ad interim rapporteren aan vice president human resources Astrid De Lathauwer.