Concetta Fagard, de voormalige assistente van Belgacom-ceo Didier Bellens, zal niet opnieuw aan de slag gaan bij Belgacom-dochter Scarlet. Dat heeft de vakbond LBC-NVK vernomen op een ondernemingsraad, schrijft De Tijd.

Midden september besliste Didier Bellens om af te zien van de herbenoeming van Concetta Fagard bij Belgacom. In het persbericht over het ontslag van Fagard benadrukte Bellens dat hij "haar werk apprecieert en dat hij haar kwaliteiten zou kunnen gebruiken in een andere hoedanigheid buiten de NV Belgacom".

Meteen startte de speculatie dat Fagard als extern consultant bij Belgacom in dienst zou treden of als werknemer van een andere NV binnen de groep, zoals Scarlet of BICS. In een mail liet Bellens kort nadien al weten dat Fagard niet terugkomt als "extern consultant", maar de vraag over Scarlet bleef open. Zeker omdat de topman van Scarlet, Pierre-Eric Evrard, een getrouwe is van Bellens.

Nu is die onzekerheid weg. Christelijke vakbond LBC-NVK stelde tijdens een ondernemingsraad van Scarlet de vraag of het correct was dat Fagard op de een of andere manier bij Scarlet zou komen werken. De directie heeft daarop bevestigd dat dit "niet de bedoeling" is. LBC laat het antwoord opnemen in het verslag van de ondernemingsraad, "zodat wij daar indien nodig naar kunnen verwijzen".

Dit achterpoortje is dus in ieder geval al gesloten voor Fagard, maar als Bellens het echt wil, zijn er binnen de Belgacom-groep nog voldoende NV's om Fagard opnieuw aan boord te hijsen.

Bron: Belga/De Tijd

Concetta Fagard, de voormalige assistente van Belgacom-ceo Didier Bellens, zal niet opnieuw aan de slag gaan bij Belgacom-dochter Scarlet. Dat heeft de vakbond LBC-NVK vernomen op een ondernemingsraad, schrijft De Tijd. Midden september besliste Didier Bellens om af te zien van de herbenoeming van Concetta Fagard bij Belgacom. In het persbericht over het ontslag van Fagard benadrukte Bellens dat hij "haar werk apprecieert en dat hij haar kwaliteiten zou kunnen gebruiken in een andere hoedanigheid buiten de NV Belgacom". Meteen startte de speculatie dat Fagard als extern consultant bij Belgacom in dienst zou treden of als werknemer van een andere NV binnen de groep, zoals Scarlet of BICS. In een mail liet Bellens kort nadien al weten dat Fagard niet terugkomt als "extern consultant", maar de vraag over Scarlet bleef open. Zeker omdat de topman van Scarlet, Pierre-Eric Evrard, een getrouwe is van Bellens. Nu is die onzekerheid weg. Christelijke vakbond LBC-NVK stelde tijdens een ondernemingsraad van Scarlet de vraag of het correct was dat Fagard op de een of andere manier bij Scarlet zou komen werken. De directie heeft daarop bevestigd dat dit "niet de bedoeling" is. LBC laat het antwoord opnemen in het verslag van de ondernemingsraad, "zodat wij daar indien nodig naar kunnen verwijzen". Dit achterpoortje is dus in ieder geval al gesloten voor Fagard, maar als Bellens het echt wil, zijn er binnen de Belgacom-groep nog voldoende NV's om Fagard opnieuw aan boord te hijsen. Bron: Belga/De Tijd