Alain Conrath en Christel Plessers, cio van respectievelijk, de van de Christelijke Mutualiteiten en Mercedez-Benz, zijn zijn verkozen tot co-president van de IT Executive Circle.

De IT Executive Circle is een denktank die cio's en it-managers verenigt. Het is een initiatief van Alain Vande Kerkhove (ex-Oracle, Colt en Getronics) die de debatclub in 2005 oprichtte. De nieuwe co-president Alain Conrath werd vorig jaar nog gekozen al de Data News ict innovator of the year. Kandidaten voor de [contest van 2009 kunnen trouwens hun dossier nog tot eind deze week inleveren].

Christel Plessers werkte 17 jaar bij Inbev. In 2008 ging ze bij Mercedez-Benz aan de slag als cio. De Executive Inner Circle telt in totaal 283 'fellow members'.

Alain Conrath en Christel Plessers, cio van respectievelijk, de van de Christelijke Mutualiteiten en Mercedez-Benz, zijn zijn verkozen tot co-president van de IT Executive Circle. De IT Executive Circle is een denktank die cio's en it-managers verenigt. Het is een initiatief van Alain Vande Kerkhove (ex-Oracle, Colt en Getronics) die de debatclub in 2005 oprichtte. De nieuwe co-president Alain Conrath werd vorig jaar nog gekozen al de Data News ict innovator of the year. Kandidaten voor de [contest van 2009 kunnen trouwens hun dossier nog tot eind deze week inleveren]. Christel Plessers werkte 17 jaar bij Inbev. In 2008 ging ze bij Mercedez-Benz aan de slag als cio. De Executive Inner Circle telt in totaal 283 'fellow members'.