Content Advisors, de joint-venture van Cronos en ICMS Group, gaat volledig op in ICMS Group.

Content Advisors richt zich op het voorbereidende werk rond documentbeheer, content management, zoektechnologie en kennisbeheer. Binnen ICMS Group wordt Content Advisors nu een onafhankelijke entiteit die consultancydiensten zal aanbieden in België, Nederland, Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië.

ICMS Group is opgericht in 1999 en telt naar eigen zeggen zo'n 300 klanten - een mix van kmo's en multinationals - die reeds beroep deden op hun advies. Belangrijke referenties zijn onder meer Deloitte, Philips, Roche, Heijmans en Nexans-Euromold. Naast de oprichters zijn ook KU Leuven en Allegro Investment Fund aandeelhouders van ICMS Group.

Content Advisors, de joint-venture van Cronos en ICMS Group, gaat volledig op in ICMS Group. Content Advisors richt zich op het voorbereidende werk rond documentbeheer, content management, zoektechnologie en kennisbeheer. Binnen ICMS Group wordt Content Advisors nu een onafhankelijke entiteit die consultancydiensten zal aanbieden in België, Nederland, Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië. ICMS Group is opgericht in 1999 en telt naar eigen zeggen zo'n 300 klanten - een mix van kmo's en multinationals - die reeds beroep deden op hun advies. Belangrijke referenties zijn onder meer Deloitte, Philips, Roche, Heijmans en Nexans-Euromold. Naast de oprichters zijn ook KU Leuven en Allegro Investment Fund aandeelhouders van ICMS Group.