IT-dienstverleder Contraste Europe heeft Wygwam Group, een Franse leverancier van Microsoft-oplossingen, overgenomen.

Contraste Europe versterkt met de overname zijn strategie van een uitbreiding in de sector en op geografisch vlak, alsook haar diensten en klantenportfolio.

Wygwam Group is gevestigt in Rijsel (Noord-Frankrijk) en specialiseert zich in Microsoft-gebaseerde oplossingen met in het bijzonder SharePoint, .Net, mobiele toepassingen en trainingen. Wygwam heeft ook verschillende Microsoft-sertificeringen. Het bedrijf heeft kantoren in parijs, geneève en België.

De nieuwe gecombineerde entiteit zal 250 werknemers tellen en een omzet van 25 miljoen euro hebben. Contraste heeft al 200 mensen in dienst en zorgt voor een omzet van ongeveer 21 miljoen euro tegenover 4 miljoen euro bij Wygwam. Het bedrijf zal een breed gamma van geïntegreerde ICT-diensten, waaronder managed services (het beheer van de infrastructuur, servicedesk en end user support), applicatiebeheer (life cycle management, ontwikkeling en onderhoud in omgevingen rond .Net, Java en Cobol mainframe), consultancy (methodologie, definiëring/procesverbetering) en expertise met Microsoft-certifiëring (.net, SharePoint en mobiel).

IT-dienstverleder Contraste Europe heeft Wygwam Group, een Franse leverancier van Microsoft-oplossingen, overgenomen. Contraste Europe versterkt met de overname zijn strategie van een uitbreiding in de sector en op geografisch vlak, alsook haar diensten en klantenportfolio. Wygwam Group is gevestigt in Rijsel (Noord-Frankrijk) en specialiseert zich in Microsoft-gebaseerde oplossingen met in het bijzonder SharePoint, .Net, mobiele toepassingen en trainingen. Wygwam heeft ook verschillende Microsoft-sertificeringen. Het bedrijf heeft kantoren in parijs, geneève en België. De nieuwe gecombineerde entiteit zal 250 werknemers tellen en een omzet van 25 miljoen euro hebben. Contraste heeft al 200 mensen in dienst en zorgt voor een omzet van ongeveer 21 miljoen euro tegenover 4 miljoen euro bij Wygwam. Het bedrijf zal een breed gamma van geïntegreerde ICT-diensten, waaronder managed services (het beheer van de infrastructuur, servicedesk en end user support), applicatiebeheer (life cycle management, ontwikkeling en onderhoud in omgevingen rond .Net, Java en Cobol mainframe), consultancy (methodologie, definiëring/procesverbetering) en expertise met Microsoft-certifiëring (.net, SharePoint en mobiel).