Contraste is actief in Luxemburg, België en Frankrijk en nam in het verleden onder meer Defimedia, Wygwam en Proxiel over. Het bedrijf verwacht dit jaar een omzet rond de 25 miljoen euro met 230 mensen die zich focussen op consulting services, managed services en application management.

BTR Services is gevestigd in Brussel (vroeger in Boom) met vestigingen in Nederland en Polen en wordt geleid door Luc Vandergoten. Hij wordt door de overname lid van het directiecomité van de Contraste Group die wordt geleid door Benoît Pirotte.

Eind 2013 kreeg het bedrijf nog bescherming tegen schuldeisers maar midden 2014 kwam er een doorstart. Sindsdien heeft het bedrijf zijn scope verbreed van de financiële sector naar meerdere diensten zoals paperless office, legacy migrations en open source in het datacenter.

Met de overname, die op 4 januari doorgaat, wil Contraste haar ICT-diensten in de bank- en verzekeringssector versterken net zoals haar geografische aanwezigheid in Vlaanderen en Brussel. Alle 70 medewerkers van BTR Services en alle bestaande klantencontracten verhuizen mee naar Contraste. Hoeveel Contraste betaalt voor de overname is niet bekend.

Contraste is actief in Luxemburg, België en Frankrijk en nam in het verleden onder meer Defimedia, Wygwam en Proxiel over. Het bedrijf verwacht dit jaar een omzet rond de 25 miljoen euro met 230 mensen die zich focussen op consulting services, managed services en application management.BTR Services is gevestigd in Brussel (vroeger in Boom) met vestigingen in Nederland en Polen en wordt geleid door Luc Vandergoten. Hij wordt door de overname lid van het directiecomité van de Contraste Group die wordt geleid door Benoît Pirotte.Eind 2013 kreeg het bedrijf nog bescherming tegen schuldeisers maar midden 2014 kwam er een doorstart. Sindsdien heeft het bedrijf zijn scope verbreed van de financiële sector naar meerdere diensten zoals paperless office, legacy migrations en open source in het datacenter.Met de overname, die op 4 januari doorgaat, wil Contraste haar ICT-diensten in de bank- en verzekeringssector versterken net zoals haar geografische aanwezigheid in Vlaanderen en Brussel. Alle 70 medewerkers van BTR Services en alle bestaande klantencontracten verhuizen mee naar Contraste. Hoeveel Contraste betaalt voor de overname is niet bekend.