Klanten kunnen via het slimme horloge hun saldo consulteren en indien gewenst een melding ontvangen wanneer het saldo wijzigt.

De app Belfius Direct Wear is beschikbaar voor smartwatches met het besturingssysteem Android Wear. Om de toepassing te gebruiken, moet je een Android-smartphone (met het besturingssysteem 4.3 of hoger) hebben waarop de mobiele bankapp van Belfius reeds geïnstalleerd is. Eens de smartwatch via Bluetooth aan de smartphone gekoppeld is, wordt Belfius Direct Wear automatisch op je smartwatch ingeschakeld.

'Belfius is ervan overtuigd dat 'wearable computing' in de lijn ligt van een tendens die ons dagelijks leven en onze bancaire gewoontes op termijn ondersteboven zal gooien', klinkt het bij de bank-verzekeraar.

Alle info over Belius Direct Wear vindt u hier.(Belga/MI)

Klanten kunnen via het slimme horloge hun saldo consulteren en indien gewenst een melding ontvangen wanneer het saldo wijzigt. De app Belfius Direct Wear is beschikbaar voor smartwatches met het besturingssysteem Android Wear. Om de toepassing te gebruiken, moet je een Android-smartphone (met het besturingssysteem 4.3 of hoger) hebben waarop de mobiele bankapp van Belfius reeds geïnstalleerd is. Eens de smartwatch via Bluetooth aan de smartphone gekoppeld is, wordt Belfius Direct Wear automatisch op je smartwatch ingeschakeld.'Belfius is ervan overtuigd dat 'wearable computing' in de lijn ligt van een tendens die ons dagelijks leven en onze bancaire gewoontes op termijn ondersteboven zal gooien', klinkt het bij de bank-verzekeraar.Alle info over Belius Direct Wear vindt u hier.(Belga/MI)