Jon McNeill, de COO van ritjesdienst Lyft, verlaat het bedrijf. Dat schrijft Bloomberg. McNeill verliet 18 maanden geleden Tesla voor Lyft. In de periode dat hij COO was, trok het taxiplatform naar de beurs. Het bedrijf staat nu een viertal maand op de beurs, en het gerucht van McNeill's vertek deed de aandelen meteen met een drie procent dalen. Lyft heeft nog geen officiële commentaar gegeven.

Sinds het zijn eerste aandelen uitgaf, heeft Lyft een hobbelig parcours afgelegd op de beurs. Zo hebben meerdere aandeelhouders rechtszaken aangespannen tegen Lyft, omdat het zijn waarde zou hebben opgeklopt.

Jon McNeill, de COO van ritjesdienst Lyft, verlaat het bedrijf. Dat schrijft Bloomberg. McNeill verliet 18 maanden geleden Tesla voor Lyft. In de periode dat hij COO was, trok het taxiplatform naar de beurs. Het bedrijf staat nu een viertal maand op de beurs, en het gerucht van McNeill's vertek deed de aandelen meteen met een drie procent dalen. Lyft heeft nog geen officiële commentaar gegeven.Sinds het zijn eerste aandelen uitgaf, heeft Lyft een hobbelig parcours afgelegd op de beurs. Zo hebben meerdere aandeelhouders rechtszaken aangespannen tegen Lyft, omdat het zijn waarde zou hebben opgeklopt.