Thinfactory bestaat sinds 2011 en levert cloudservices via een netwerk van 150 partners. Het bedrijf heeft ook drie Belgische datacenters die nu naar Copaco gaan. In een mededeling zegt het bedrijf dat de overname past bij de strategie om een brede waaier van ict-diensten aan te bieden.

Thinfactory heeft momenteel vier werknemers in dienst. Copaco stelt in België 59 mensen tewerk. Het overgenomen bedrijf bedrijf heeft onder meer Jose Zurstrassen, PPS Systems, Thierry Buelens (VirtualDesk), 3G Consult (Johan Vanhaeren) en ICT Ventures (van Thinfactory-ceo Geert Hauwaerts) als investeerders. Hoeveel Copaco betaalt voor de overname is niet bekend.

Thinfactory bestaat sinds 2011 en levert cloudservices via een netwerk van 150 partners. Het bedrijf heeft ook drie Belgische datacenters die nu naar Copaco gaan. In een mededeling zegt het bedrijf dat de overname past bij de strategie om een brede waaier van ict-diensten aan te bieden.Thinfactory heeft momenteel vier werknemers in dienst. Copaco stelt in België 59 mensen tewerk. Het overgenomen bedrijf bedrijf heeft onder meer Jose Zurstrassen, PPS Systems, Thierry Buelens (VirtualDesk), 3G Consult (Johan Vanhaeren) en ICT Ventures (van Thinfactory-ceo Geert Hauwaerts) als investeerders. Hoeveel Copaco betaalt voor de overname is niet bekend.