CoScale is een Gentse start-up die zich onder meer toelegt op het monitoren van de prestaties van webpagina's. BoxBoat Technologies, uit Maryland, gaat door het partnerschap voortaan de technologie van het bedrijf opnemen in zijn end-to-end aanbod voor het visualiseren van de prestaties van applicaties die via Docker in een container zitten.

"Bedrijven beginnen meer en meer Docker in productieomgevingen te zetten," zegt Tim Hohman, ceo van BoxBoat in een persbericht. "Om hun microservices uit te rollen en hun containerized infrastructuur de juist prestatiegaranties te geven, hebben ze gespecialiseerde tools en services nodig." "BoxBoat's unieke focus op Docker implementatieservices en CoScale's sterke Docker monitoring capaciteiten zijn een perfecte match," vult CoScale-ceo Stijn Polfliet aan.

Docker is een open source virtualisatietechnologie waarmee een volledige compute-omgeving in een container kan worden gezet. Die container kan vervolgens in eender welke cloud, server of datacenter worden uitgerold.

Concreet zal BoxBoat instaan voor de verkoop en implementatie van CoScale's producten in de Oostkust van de VS. Het wil daarbij vooral focussen op financiële diensten, healthcare en overheid.

CoScale is een Gentse start-up die zich onder meer toelegt op het monitoren van de prestaties van webpagina's. BoxBoat Technologies, uit Maryland, gaat door het partnerschap voortaan de technologie van het bedrijf opnemen in zijn end-to-end aanbod voor het visualiseren van de prestaties van applicaties die via Docker in een container zitten."Bedrijven beginnen meer en meer Docker in productieomgevingen te zetten," zegt Tim Hohman, ceo van BoxBoat in een persbericht. "Om hun microservices uit te rollen en hun containerized infrastructuur de juist prestatiegaranties te geven, hebben ze gespecialiseerde tools en services nodig." "BoxBoat's unieke focus op Docker implementatieservices en CoScale's sterke Docker monitoring capaciteiten zijn een perfecte match," vult CoScale-ceo Stijn Polfliet aan.Docker is een open source virtualisatietechnologie waarmee een volledige compute-omgeving in een container kan worden gezet. Die container kan vervolgens in eender welke cloud, server of datacenter worden uitgerold.Concreet zal BoxBoat instaan voor de verkoop en implementatie van CoScale's producten in de Oostkust van de VS. Het wil daarbij vooral focussen op financiële diensten, healthcare en overheid.