Owen Sisk, de country manager van ps_testware, stapt over naar RealDolmen als account manager voor de publieke sector. Onvrede over het management van ps_testware ligt mee aan de basis.

De overstap komt als een verrassing want Owen Sisk werkte al acht jaar bij ps_testware. Begin 2009 werd hij country manager voor België en verantwoordelijk voor een team van zo'n 70 werknemers.

Volgens Owen Sisk werden de country managers van België, Nederland en Frankrijk recent in een meer operationeel model geduwd als sales & marketing managers. "Voor dat model had ik niet gekozen. Ik geloof er ook niet in", vertelt Owen Sisk.

Sinds kort is hij aan de slag bij RealDolmen waar hij zich als account manager zal toeleggen op de overheidsector, in het team van sales manager Yves Claes.

Owen Sisk, de country manager van ps_testware, stapt over naar RealDolmen als account manager voor de publieke sector. Onvrede over het management van ps_testware ligt mee aan de basis. De overstap komt als een verrassing want Owen Sisk werkte al acht jaar bij ps_testware. Begin 2009 werd hij country manager voor België en verantwoordelijk voor een team van zo'n 70 werknemers. Volgens Owen Sisk werden de country managers van België, Nederland en Frankrijk recent in een meer operationeel model geduwd als sales & marketing managers. "Voor dat model had ik niet gekozen. Ik geloof er ook niet in", vertelt Owen Sisk. Sinds kort is hij aan de slag bij RealDolmen waar hij zich als account manager zal toeleggen op de overheidsector, in het team van sales manager Yves Claes.