Het kost wat creativiteit en ook veel tijd, maar een presentatie maken met Google Docs kan een spectaculair resultaat opleveren.

Drie animatoren werkten op drie verschillende locaties drie dagen lang (of toch ongeveer) aan één Google Docs document. Ze titelden het "The most awesome 450 page Presentation ever." Hun presentatie - eigenlijk is het eerder een animatie - bewijst dat ook zonder animatiesoftware en dure hardware een creatief hoogstaand resultaat mogelijk is. Om ten volle te genieten van de registratie van hun werk, kun je onderstaande video best op volledig scherm bekijken op een zo hoog mogelijke resolutie, 1080p indien mogelijk:

Het kost wat creativiteit en ook veel tijd, maar een presentatie maken met Google Docs kan een spectaculair resultaat opleveren. Drie animatoren werkten op drie verschillende locaties drie dagen lang (of toch ongeveer) aan één Google Docs document. Ze titelden het "The most awesome 450 page Presentation ever." Hun presentatie - eigenlijk is het eerder een animatie - bewijst dat ook zonder animatiesoftware en dure hardware een creatief hoogstaand resultaat mogelijk is. Om ten volle te genieten van de registratie van hun werk, kun je onderstaande video best op volledig scherm bekijken op een zo hoog mogelijke resolutie, 1080p indien mogelijk: