De it-dienstenafdeling van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat groeide in 2008 uit tot de zelfstandige dochteronderneming Credoc Services. De recent aangestelde ceo, Raf Vandensande, wil het werkterrein van Credoc uitbreiden.

Voor een aantal intern ontwikkelde building blocks ziet hij ook toepassingen in andere verticale markten. Credoc beschikt bijvoorbeeld over verregaande expertise op het vlak van lange termijnarchivering (inclusief aspecten als integriteit en authenciteit), identity and access management, online back-up (dank zij een partnership met Blue BackUp), beveiligde chipkaarttechnologie, PKI-oplossingen, etc. "Die verschillende building blocks kunnen hun nut bewijzen op andere terreinen. Zo heeft een farmabedrijf een beroep gedaan op onze oplossing voor intellectual property beheer," licht Vandensande toe.

Om die ambitie hard te maken, moet Credoc zijn team, momenteel om en bij de 56 werknemers, versterken. "Wij zoeken op korte termijn een tiental informatici, vooral ontwikkelaars en servicedeskmedewerkers."

De it-dienstenafdeling van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat groeide in 2008 uit tot de zelfstandige dochteronderneming Credoc Services. De recent aangestelde ceo, Raf Vandensande, wil het werkterrein van Credoc uitbreiden. Voor een aantal intern ontwikkelde building blocks ziet hij ook toepassingen in andere verticale markten. Credoc beschikt bijvoorbeeld over verregaande expertise op het vlak van lange termijnarchivering (inclusief aspecten als integriteit en authenciteit), identity and access management, online back-up (dank zij een partnership met Blue BackUp), beveiligde chipkaarttechnologie, PKI-oplossingen, etc. "Die verschillende building blocks kunnen hun nut bewijzen op andere terreinen. Zo heeft een farmabedrijf een beroep gedaan op onze oplossing voor intellectual property beheer," licht Vandensande toe. Om die ambitie hard te maken, moet Credoc zijn team, momenteel om en bij de 56 werknemers, versterken. "Wij zoeken op korte termijn een tiental informatici, vooral ontwikkelaars en servicedeskmedewerkers."