Dimension Data zal het volledige netwerk van Crelan met zijn 800 agentschappen verzorgen. De back-up van het datacenter zal ondergebracht worden bij Interxion. "Het gaat om een managed services contract voor het netwerk, de security en het datacenter," vertelt Pierre Dumont, de managing director van Didata Belux. Ook security governance is er inbegrepen.

Het contract, goed voor meerdere miljoenen euro's, geldt voor drie jaar. Het kan twee keer verlengd worden met telkens 12 maanden. Dimension Data koos voor een Service Level Agreement op basis van de beschikbaarheid van de diensten. Grote verliezers deze keer zijn Belgacom en Getronics.

Dimension Data zal het volledige netwerk van Crelan met zijn 800 agentschappen verzorgen. De back-up van het datacenter zal ondergebracht worden bij Interxion. "Het gaat om een managed services contract voor het netwerk, de security en het datacenter," vertelt Pierre Dumont, de managing director van Didata Belux. Ook security governance is er inbegrepen. Het contract, goed voor meerdere miljoenen euro's, geldt voor drie jaar. Het kan twee keer verlengd worden met telkens 12 maanden. Dimension Data koos voor een Service Level Agreement op basis van de beschikbaarheid van de diensten. Grote verliezers deze keer zijn Belgacom en Getronics.