Het Luxemburgse bedrijf CRI bevestigt haar internationale ambities en opent een filiaal in Brussel, hoofstad van Europa. CRI heeft daartoe het Brusselse ESI (European Strategic Investments) overgenomen dat gespecialiseerd is in high-end consultancydiensten voor internationale instellingen.

CRI bestaat al meer dan 30 jaar. In de zomer van 2011 werd een nieuw management aangesteld dat duidelijk de wil uitdrukte om voor een internationale expansie te gaan. De groep focust op drie pijlers met om te beginnen consultancy rond governance, ontwikkeling en ondersteuning. Verder biedt CRI bancaire oplossingen, telecom- en bi-diensten (weliswaar met partners), en levert het ook infrastructuurdiensten (met Huawei als partner).

Als het bedrijf succes heeft bij de Europese instellingen (in de ruime zin, inclusief de NATO in het bijzonder), wil het ook de bredere publieke sector gaan bespelen (zowel Belgisch als Luxemburgs) en de private sector - vooral dan in de bancaire wereld. CRI heeft flink wat bi-expertise en risicobeheer in huis, op basis van de nieuwe regelgeving.

Op dit moment heeft CRI zo'n 90 medewerkers in huis. Het bedrijf hoopt dat getal tegen eind dit jaar op te trekken tot 140 personen. Het Belgische filiaal zal geleid worden door Frédéric Baeke, commercieel directeur Belux. William Van Malderen (de ex-baas van Bull Belux) werd benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

Het Luxemburgse bedrijf CRI bevestigt haar internationale ambities en opent een filiaal in Brussel, hoofstad van Europa. CRI heeft daartoe het Brusselse ESI (European Strategic Investments) overgenomen dat gespecialiseerd is in high-end consultancydiensten voor internationale instellingen. CRI bestaat al meer dan 30 jaar. In de zomer van 2011 werd een nieuw management aangesteld dat duidelijk de wil uitdrukte om voor een internationale expansie te gaan. De groep focust op drie pijlers met om te beginnen consultancy rond governance, ontwikkeling en ondersteuning. Verder biedt CRI bancaire oplossingen, telecom- en bi-diensten (weliswaar met partners), en levert het ook infrastructuurdiensten (met Huawei als partner). Als het bedrijf succes heeft bij de Europese instellingen (in de ruime zin, inclusief de NATO in het bijzonder), wil het ook de bredere publieke sector gaan bespelen (zowel Belgisch als Luxemburgs) en de private sector - vooral dan in de bancaire wereld. CRI heeft flink wat bi-expertise en risicobeheer in huis, op basis van de nieuwe regelgeving. Op dit moment heeft CRI zo'n 90 medewerkers in huis. Het bedrijf hoopt dat getal tegen eind dit jaar op te trekken tot 140 personen. Het Belgische filiaal zal geleid worden door Frédéric Baeke, commercieel directeur Belux. William Van Malderen (de ex-baas van Bull Belux) werd benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur.