Amplexor, dat gespecialiseerd is in enterprise content management (ecm), heeft in 2009 degelijke groeicijfers neergezet.

Amplexor groeide, zo blijkt uit voorlopige cijfers, met bijna een kwart (23 procent) tot een omzet van 5,61 miljoen euro. Ook bleek het bedrijf voor het vijfde jaar op rij winstgevend. De winst groeide tot 245.000 euro. "We hebben het in 2009 beter gedaan dan verhoopt, vooral dankzij een sterke tweede jaarhelft", aldus ceo Eric Pieters in een persbericht. Het bedrijf zegt ook, net als het voorbije jaar, te blijven aanwerven.

Volgens Pieters is er een constante vraag in de bedrijfswereld naar content management systemen, zowel voor web als voor documenten. "Ook 2010 ziet er zeer goed uit, we hebben een vliegende start genomen met een aantal belangrijke nieuwe contracten. Wij willen ons ook zeker focussen op het verder uitbouwen van onze consultancy-activiteiten." Amplexor heeft referenties als Agfa, Bank Van Breda, Fedict en Tessenderlo Chemie.

Amplexor, dat gespecialiseerd is in enterprise content management (ecm), heeft in 2009 degelijke groeicijfers neergezet. Amplexor groeide, zo blijkt uit voorlopige cijfers, met bijna een kwart (23 procent) tot een omzet van 5,61 miljoen euro. Ook bleek het bedrijf voor het vijfde jaar op rij winstgevend. De winst groeide tot 245.000 euro. "We hebben het in 2009 beter gedaan dan verhoopt, vooral dankzij een sterke tweede jaarhelft", aldus ceo Eric Pieters in een persbericht. Het bedrijf zegt ook, net als het voorbije jaar, te blijven aanwerven. Volgens Pieters is er een constante vraag in de bedrijfswereld naar content management systemen, zowel voor web als voor documenten. "Ook 2010 ziet er zeer goed uit, we hebben een vliegende start genomen met een aantal belangrijke nieuwe contracten. Wij willen ons ook zeker focussen op het verder uitbouwen van onze consultancy-activiteiten." Amplexor heeft referenties als Agfa, Bank Van Breda, Fedict en Tessenderlo Chemie.