AWS is al langer beschikbaar in ons land, maar voortaan heeft Amazon via Cronos een lokale partner voor de verkoop en implementatie van de service. Cronos kan op zijn beurt het eigen gamma uitbreiden.

Het partnerschap loopt ook via Cronos' dochterbedrijven Lighthouse en Cloudar. Lighthouse specialiseert zich respectievelijk op vendor onafhankelijk advies en consultancy rond cloud. Cloudar focust zich op het ontwerpen en beheren van schaalbare IT-infrastructuur in de cloud.

*Update 11 uur:

Unitt, een dochter van Combell, is via het overgenomen Gimmiscale al een tijdje actief als Consulting Partner van AWS. Ook ACA IT-Solutions heeft zo'n partnerschap.

AWS is al langer beschikbaar in ons land, maar voortaan heeft Amazon via Cronos een lokale partner voor de verkoop en implementatie van de service. Cronos kan op zijn beurt het eigen gamma uitbreiden.Het partnerschap loopt ook via Cronos' dochterbedrijven Lighthouse en Cloudar. Lighthouse specialiseert zich respectievelijk op vendor onafhankelijk advies en consultancy rond cloud. Cloudar focust zich op het ontwerpen en beheren van schaalbare IT-infrastructuur in de cloud.*Update 11 uur:Unitt, een dochter van Combell, is via het overgenomen Gimmiscale al een tijdje actief als Consulting Partner van AWS. Ook ACA IT-Solutions heeft zo'n partnerschap.