Nederland gaat waarschijnlijk nieuwe Europese regels aannemen. "Dat zou betekenen dat we een uitgebreide hoeveelheid informatie van onze huidige en toekomstige klanten moeten eisen", stelt het Nederlandse Deribit in een brief aan klanten. Vanaf 10 februari zal het platform daarom worden geëxploiteerd door DRB Panama, een dochteronderneming van Deribit.

Veel cryptoplatformen doen op zijn minst een beperkte check naar hun gebruikers om ervoor te zorgen dat ze geen geld witwassen of verbonden zijn met terrorisme. Bij Deribit daarentegen is het aan handelaren om deze informatie vrijwillig te verstrekken.

Nederland gaat waarschijnlijk nieuwe Europese regels aannemen. "Dat zou betekenen dat we een uitgebreide hoeveelheid informatie van onze huidige en toekomstige klanten moeten eisen", stelt het Nederlandse Deribit in een brief aan klanten. Vanaf 10 februari zal het platform daarom worden geëxploiteerd door DRB Panama, een dochteronderneming van Deribit.Veel cryptoplatformen doen op zijn minst een beperkte check naar hun gebruikers om ervoor te zorgen dat ze geen geld witwassen of verbonden zijn met terrorisme. Bij Deribit daarentegen is het aan handelaren om deze informatie vrijwillig te verstrekken.