De Nederlandse SAP-specialist Ctac wil het Antwerpse Core Consulting overnemen.

Ctac heeft voor de overname van Core Consulting een intentieverklaring getekend. Financiële details zijn niet vrijgegeven. Core Consulting biedt, aldus Ctac, verdere schaalvergroting op het "zeer technische" terrein rond SAP R/3 (nu beter bekend als het belangrijkste SAP erp-pakket 'MySAP ERP'). Het bedrijf haalde in 2007 een omzet van 4,7 miljoen euro.

Ctac is zelf al aanwezig in Antwerpen, waar het zijn vestiging vorig jaar aanzienlijk uitbreidde met de overname van Smart Solutions. In maart van dit jaar opende de firma ook een kantoor in Drongen, bij Gent.

Bron: Belga

De Nederlandse SAP-specialist Ctac wil het Antwerpse Core Consulting overnemen. Ctac heeft voor de overname van Core Consulting een intentieverklaring getekend. Financiële details zijn niet vrijgegeven. Core Consulting biedt, aldus Ctac, verdere schaalvergroting op het "zeer technische" terrein rond SAP R/3 (nu beter bekend als het belangrijkste SAP erp-pakket 'MySAP ERP'). Het bedrijf haalde in 2007 een omzet van 4,7 miljoen euro. Ctac is zelf al aanwezig in Antwerpen, waar het zijn vestiging vorig jaar aanzienlijk uitbreidde met de overname van Smart Solutions. In maart van dit jaar opende de firma ook een kantoor in Drongen, bij Gent. Bron: Belga