De Belgische poot van de Nederlandse SAP-specialist Ctac heeft er een vestiging bij. Naast het kantoor in Antwerpen (Wommelgem) opent de firma ook een kantoor in Drongen bij Gent.

Ctac Belgium wil zijn Oost- en West-Vlaamse klanten beter kunnen bedienen. Daardoor heeft het bedrijf een tweede kantoor geopend in Drongen bij Gent. Het Nederlandse bedrijf Ctac is gespecialiseerd in de implementatie, optimalisatie en het beheer van SAP-systemen.

De Belgische poot bestaat sinds 2004, met een vestiging in Antwerpen. Die werd vorig jaar aanzienlijk uitgebreid met de overname van Smart Solutions.

Vandaag heeft het Nederlandse moederbedrijf overigens de uitbreiding van de belangen in de verschillende dochterbedrijven - die het onlangs aankondigde - afgerond. Het gaat om Re-Spect, Alphalogic en Ctac Belgium. Voordien had Ctac meerderheidsbelangen van respectievelijk 50,02 procent, 51 procent en 50,01 procent in die firma's. Nu is Ctac 100 procent eigenaar van Re-Spect en Alphalogic. Het belang in Ctac Belgium bedraagt op dit moment 91,25 procent. Het minderheidsbelang wordt gehouden door andere managementleden.

De totale transactie (voor enkele kleinschalige activiteiten wordt nog een oplossing gezocht) wordt grotendeels gefinancierd door de uitgifte van 2,2 tot 2,5 miljoen aandelen Ctac.

De Belgische poot van de Nederlandse SAP-specialist Ctac heeft er een vestiging bij. Naast het kantoor in Antwerpen (Wommelgem) opent de firma ook een kantoor in Drongen bij Gent. Ctac Belgium wil zijn Oost- en West-Vlaamse klanten beter kunnen bedienen. Daardoor heeft het bedrijf een tweede kantoor geopend in Drongen bij Gent. Het Nederlandse bedrijf Ctac is gespecialiseerd in de implementatie, optimalisatie en het beheer van SAP-systemen. De Belgische poot bestaat sinds 2004, met een vestiging in Antwerpen. Die werd vorig jaar aanzienlijk uitgebreid met de overname van Smart Solutions. Vandaag heeft het Nederlandse moederbedrijf overigens de uitbreiding van de belangen in de verschillende dochterbedrijven - die het onlangs aankondigde - afgerond. Het gaat om Re-Spect, Alphalogic en Ctac Belgium. Voordien had Ctac meerderheidsbelangen van respectievelijk 50,02 procent, 51 procent en 50,01 procent in die firma's. Nu is Ctac 100 procent eigenaar van Re-Spect en Alphalogic. Het belang in Ctac Belgium bedraagt op dit moment 91,25 procent. Het minderheidsbelang wordt gehouden door andere managementleden. De totale transactie (voor enkele kleinschalige activiteiten wordt nog een oplossing gezocht) wordt grotendeels gefinancierd door de uitgifte van 2,2 tot 2,5 miljoen aandelen Ctac.