Erp-specialist Ctac wil de Nederlandse SAP-dienstverlener Yellow2B en bouwer van internetapplicaties Yellow & Red overnemen.

Ctac wil op 1 januari 2010 52 procent van de aandelen van beide bedrijven in handen hebben. Het belang zal in de komende drie jaar geleidelijk worden uitgebreid naar 100 procent. De koopprijs is afhankelijk van de financiële resultaten van de bedrijven in de komende drie jaar. Als de overname doorgaat zullen SAP NetWeaver-consultants van Ctac worden toegevoegd aan het team van Yellow2B.

Het in 2001 opgerichte Yellow2B levert oplossingen om de gebruiksvriendelijkheid van SAP-systemen te vergroten. Yellow & Red, opgericht in 2000, adviseert bedrijven over het gebruik van internetapplicaties, content management en bedrijfsportals op internet. Dat gebeurt op basis van detachering of volledige projectuitbesteding. Belangrijke Belgische klanten van Yellow & Red zijn onder meer de Vlaamse overheid en Roularta Media Group.

Beide bedrijven blijven onder eigen naam en als zelfstandig onderdeel van Ctac actief. Ze boeken in 2009 naar verwachting een gezamenlijke omzet van 3,3 miljoen euro en tellen samen 27 medewerkers. Ctac verwacht dat de overname vanaf 2010 zal bijdragen aan de financiële resultaten.

Het Nederlandse Ctac is ook aanwezig in België, met kantoren in Wommelgem (Antwerpen) en Drongen (Gent). Ctac Belgium kreeg de voorbije jaren vorm door de overname en integratie van bedrijven als Re-Spect, Alphalogic, Smart Solutions en Core Consulting.

In samenwerking met Computable

Erp-specialist Ctac wil de Nederlandse SAP-dienstverlener Yellow2B en bouwer van internetapplicaties Yellow & Red overnemen. Ctac wil op 1 januari 2010 52 procent van de aandelen van beide bedrijven in handen hebben. Het belang zal in de komende drie jaar geleidelijk worden uitgebreid naar 100 procent. De koopprijs is afhankelijk van de financiële resultaten van de bedrijven in de komende drie jaar. Als de overname doorgaat zullen SAP NetWeaver-consultants van Ctac worden toegevoegd aan het team van Yellow2B. Het in 2001 opgerichte Yellow2B levert oplossingen om de gebruiksvriendelijkheid van SAP-systemen te vergroten. Yellow & Red, opgericht in 2000, adviseert bedrijven over het gebruik van internetapplicaties, content management en bedrijfsportals op internet. Dat gebeurt op basis van detachering of volledige projectuitbesteding. Belangrijke Belgische klanten van Yellow & Red zijn onder meer de Vlaamse overheid en Roularta Media Group. Beide bedrijven blijven onder eigen naam en als zelfstandig onderdeel van Ctac actief. Ze boeken in 2009 naar verwachting een gezamenlijke omzet van 3,3 miljoen euro en tellen samen 27 medewerkers. Ctac verwacht dat de overname vanaf 2010 zal bijdragen aan de financiële resultaten. Het Nederlandse Ctac is ook aanwezig in België, met kantoren in Wommelgem (Antwerpen) en Drongen (Gent). Ctac Belgium kreeg de voorbije jaren vorm door de overname en integratie van bedrijven als Re-Spect, Alphalogic, Smart Solutions en Core Consulting. In samenwerking met Computable