Facebook verliest zijn cto, Bret Taylor. Hij wil een nieuw bedrijf oprichten.

Dat meldde Taylor dit weekend in zijn Facebook-profiel. Volgens hem is dit een goed moment omdat de sociale netwerksite net naar de beurs is gegaan.

Taylor kwam in 2009 bij 's werelds grootste sociale netwerk. Dat gebeurde nadat Facebook zijn bedrijf FriendFeed had overgenomen. Eerder ontwikkelde hij voor Google de dienst Google Maps.

De Amerikaanse dertiger zorgde als cto bij Facebook voor het eigen app-platform en de verbindingen met Apples systemen voor iPhone en iPad. Het was ook zijn taak om te zorgen dat de gebruikers van Facebook efficiënt reclames ontvangen op hun mobiele apparaten. Dat lukt nog niet naar tevredenheid van Facebook.

Bron: Belga

Facebook verliest zijn cto, Bret Taylor. Hij wil een nieuw bedrijf oprichten. Dat meldde Taylor dit weekend in zijn Facebook-profiel. Volgens hem is dit een goed moment omdat de sociale netwerksite net naar de beurs is gegaan. Taylor kwam in 2009 bij 's werelds grootste sociale netwerk. Dat gebeurde nadat Facebook zijn bedrijf FriendFeed had overgenomen. Eerder ontwikkelde hij voor Google de dienst Google Maps. De Amerikaanse dertiger zorgde als cto bij Facebook voor het eigen app-platform en de verbindingen met Apples systemen voor iPhone en iPad. Het was ook zijn taak om te zorgen dat de gebruikers van Facebook efficiënt reclames ontvangen op hun mobiele apparaten. Dat lukt nog niet naar tevredenheid van Facebook. Bron: Belga