Facebook komt met een vind-ik-niet-leuk knop, maar enkel voor de Messenger-app. Dat wil zeggen dat je het 'thumbs down'-icoontje enkel kunt gebruiken in chatgesprekken met je Facebook-contacten, en niet op Facebook zelf.

Het icoontje maakt deel uit van een gratis stickerpakket, dat verkrijgbaar is via de Stickerwinkel binnenin Messenger. Naast de vind-ik-niet-leuk knop, bevat het virtuele pakketje onder meer ook buttons om te porren en om je medeleven over iets uit te drukken. Over die laatste, de 'sympathize'-knop, gingen eerder al geruchten.

Facebook introduceerde zijn stickers in april van dit jaar, maar het idee voor een pakketje met 'likes' (en dus ook 'dislikes') kwam pas eerder deze maand tot stand, tijdens de meest recente hackaton van de sociale netwerksite.

Facebook komt met een vind-ik-niet-leuk knop, maar enkel voor de Messenger-app. Dat wil zeggen dat je het 'thumbs down'-icoontje enkel kunt gebruiken in chatgesprekken met je Facebook-contacten, en niet op Facebook zelf. Het icoontje maakt deel uit van een gratis stickerpakket, dat verkrijgbaar is via de Stickerwinkel binnenin Messenger. Naast de vind-ik-niet-leuk knop, bevat het virtuele pakketje onder meer ook buttons om te porren en om je medeleven over iets uit te drukken. Over die laatste, de 'sympathize'-knop, gingen eerder al geruchten. Facebook introduceerde zijn stickers in april van dit jaar, maar het idee voor een pakketje met 'likes' (en dus ook 'dislikes') kwam pas eerder deze maand tot stand, tijdens de meest recente hackaton van de sociale netwerksite.