Het ooit toonaangevende internetbedrijf kondigde eerder dit jaar aan alle alternatieven voor zijn toekomst te bekijken, inclusief de verkoop van de internetactiviteiten. Pogingen om het bedrijf te hervormen en de resultaten te verbeteren liepen de afgelopen jaren op niets uit.

Yahoo heeft 18 april als einddatum ingesteld voor bieders. Volgens Wall Street Journal hebben liefst veertig firma's aangegeven interesse te hebben in de activiteiten van het bedrijf, maar zullen waarschijnlijk slechts enkele daarvan een serieus bod doen. (Belga/WK)

Het ooit toonaangevende internetbedrijf kondigde eerder dit jaar aan alle alternatieven voor zijn toekomst te bekijken, inclusief de verkoop van de internetactiviteiten. Pogingen om het bedrijf te hervormen en de resultaten te verbeteren liepen de afgelopen jaren op niets uit. Yahoo heeft 18 april als einddatum ingesteld voor bieders. Volgens Wall Street Journal hebben liefst veertig firma's aangegeven interesse te hebben in de activiteiten van het bedrijf, maar zullen waarschijnlijk slechts enkele daarvan een serieus bod doen. (Belga/WK)