Daniel Lebeau, vice president management & information systems bij GSK Biologicals is de nieuwe voorzitter van de vereniging CIOnet. Hij volgt Carl Tilkin-Franssens op.

Carl Tilkin-Franssens was jarenlang voorzitter van CIOnet. Begin vorig jaar verliet hij echter de KBC groep waar hij als cio verantwoordelijk was voor alle it-activiteiten. Tilkin-Franssen was in 2007 nog verkozen door Data News als cio van het jaar. Sinds enkele maanden is hij aan de slag bij de integrator Cronos.

Zijn plaats als voorzitter bij CIOnet wordt nu ingenomen door Daniel Lebeau, de vice president management & information systems van GSK Biologicals.

Lebeau was in 2010 de Data News cio van het jaar. Hij is tevens jurylid voor de komende Data News Awards. Dat event vindt plaats op 26 april.

Daniel Lebeau, vice president management & information systems bij GSK Biologicals is de nieuwe voorzitter van de vereniging CIOnet. Hij volgt Carl Tilkin-Franssens op.Carl Tilkin-Franssens was jarenlang voorzitter van CIOnet. Begin vorig jaar verliet hij echter de KBC groep waar hij als cio verantwoordelijk was voor alle it-activiteiten. Tilkin-Franssen was in 2007 nog verkozen door Data News als cio van het jaar. Sinds enkele maanden is hij aan de slag bij de integrator Cronos.Zijn plaats als voorzitter bij CIOnet wordt nu ingenomen door Daniel Lebeau, de vice president management & information systems van GSK Biologicals. Lebeau was in 2010 de Data News cio van het jaar. Hij is tevens jurylid voor de komende Data News Awards. Dat event vindt plaats op 26 april.