Jacobs, in België vooral bekend als voorzitster van Beltug, werd in mei 2011 voor het eerst voorzitter van Intug, de internationale vereniging voor telecomgebruikers. Dat mandaat loopt na drie jaar af, maar wordt nu opnieuw verlengd voor een periode van drie jaar.

De verhuis van de zetel van Intug naar België heeft vooral te maken met de aanwezigheid van de Europese Instellingen in ons land. Ook overlegt de organisatie onder meer met de Europese telecomregulator Berec en neemt het deel aan de ict-groep binnen de Oeso.

Jacobs leidt Beltug al onafgebroken sinds 1997, om die functie vanaf 2011 te combineren met het voorzitterschap van Intug. Daarnaast is ze ook lid van de raad van bestuur bij DNS Belgium. Vroeger werkte ze onder meer bij Febelfin en Xylos.

Jacobs, in België vooral bekend als voorzitster van Beltug, werd in mei 2011 voor het eerst voorzitter van Intug, de internationale vereniging voor telecomgebruikers. Dat mandaat loopt na drie jaar af, maar wordt nu opnieuw verlengd voor een periode van drie jaar.De verhuis van de zetel van Intug naar België heeft vooral te maken met de aanwezigheid van de Europese Instellingen in ons land. Ook overlegt de organisatie onder meer met de Europese telecomregulator Berec en neemt het deel aan de ict-groep binnen de Oeso.Jacobs leidt Beltug al onafgebroken sinds 1997, om die functie vanaf 2011 te combineren met het voorzitterschap van Intug. Daarnaast is ze ook lid van de raad van bestuur bij DNS Belgium. Vroeger werkte ze onder meer bij Febelfin en Xylos.