DarwinGroup, de holding boven detacheringsbedrijven ICT People, Tele People en Q People, heeft de Belgische poot van het Nederlandse 2 E 2 Motifact overgenomen.

2 E 2 Motifact is gespecialiseerd in het beheer van de ict, of de ondersteuning daarvan, bij klanten. Dat gaat van servicedeskdiensten en servicebeheer, over werkplekbeheer tot detachering van beheerspecialisten en functioneel beheer van servicemanagement. 2 E 2 Motifact België heeft 12 mensen in huis die bij ICT People worden gevoegd.

DarwinGroup is een bedrijf van Sven Franken en Ann Roelants. Het telt vandaag 150 medewerkers op de loonlijst.

DarwinGroup, de holding boven detacheringsbedrijven ICT People, Tele People en Q People, heeft de Belgische poot van het Nederlandse 2 E 2 Motifact overgenomen. 2 E 2 Motifact is gespecialiseerd in het beheer van de ict, of de ondersteuning daarvan, bij klanten. Dat gaat van servicedeskdiensten en servicebeheer, over werkplekbeheer tot detachering van beheerspecialisten en functioneel beheer van servicemanagement. 2 E 2 Motifact België heeft 12 mensen in huis die bij ICT People worden gevoegd. DarwinGroup is een bedrijf van Sven Franken en Ann Roelants. Het telt vandaag 150 medewerkers op de loonlijst.