De hackergroep Anonymous heeft het netwerk gehackt van een consultancybedrijf dat werkt voor Homeland Security en het Pentagon, het Amerikaanse ministerie van Defensie. Dat heeft Anonymous bekendgemaakt.

"We hebben zo'n 90.000 e-mailadressen met wachtwoordhashes van het bedrijf Booz Allen Hamilton online gezet", klonk het. "Hoewel het bedrijf zich met de nationale veiligheid van de VS bezighoudt, was één van de servers eenvoudig te hacken. We infiltreerden een server op hun netwerk die nauwelijks beveiligd was."

Ook een deel van de broncode op de servers van het bedrijf is gewist, luidt het. Het 130 megabyte grote bestand werd op de The Pirate Bay gezet. Booz Allen Hamilton wilde niet reageren.

Bron: Belga

De hackergroep Anonymous heeft het netwerk gehackt van een consultancybedrijf dat werkt voor Homeland Security en het Pentagon, het Amerikaanse ministerie van Defensie. Dat heeft Anonymous bekendgemaakt. "We hebben zo'n 90.000 e-mailadressen met wachtwoordhashes van het bedrijf Booz Allen Hamilton online gezet", klonk het. "Hoewel het bedrijf zich met de nationale veiligheid van de VS bezighoudt, was één van de servers eenvoudig te hacken. We infiltreerden een server op hun netwerk die nauwelijks beveiligd was." Ook een deel van de broncode op de servers van het bedrijf is gewist, luidt het. Het 130 megabyte grote bestand werd op de The Pirate Bay gezet. Booz Allen Hamilton wilde niet reageren.Bron: Belga