In Living Tomorrow in Vilvoorde zijn voor de allereerste keer negen snelgroeiende Belgische ict-bedrijven bekroond tot 'ICT Gazellen'.

De ICT Gazellen bekronen - naar analogie van de gerenommeerde Trends Gazellen - de snelst groeiende ict-bedrijven. Snelgroeiende bedrijven dragen in belangrijke mate bij tot de economische dynamiek van de sector en de regio. Die 'gazellen' zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. Het zijn vaak inspirerende rolmodellen voor andere bedrijven en verdienen het alleen daarom al om eens in de bloemetjes gezet te worden.

Data News en Trends Top analyseerden de groei van ict-bedrijven tijdens de laatste vijf jaar op basis van de parameters omzet, brutomarge, cashflow en personeel. Per gewest werden drie bedrijven bekroond:

Vlaanderen
Categorie kleine bedrijven: Calibrate
Categorie middelgrote ondernemingen: Trustteam Categorie grote bedrijven: RealDolmen
Brussel Categorie kleine bedrijven: Voxbone Categorie middelgrote ondernemingen: Mainsys Categorie grote bedrijven: Syntigo
Wallonië Categorie kleine bedrijven: S.A.S. Company Categorie middelgrote ondernemingen: Modal Cabling & Data Categorie grote bedrijven: BSB Belgium
Met het ICT Gazellen-concept willen Data News en Trends Top voortaan jaarlijks de onderlinge kruisbestuiving tussen deze snelgroeiende ondernemingen bevorderen en een voedingsbodem creëren voor zelfstandig ondernemerschap.

Bekijk hier de foto's van het event.

In Living Tomorrow in Vilvoorde zijn voor de allereerste keer negen snelgroeiende Belgische ict-bedrijven bekroond tot 'ICT Gazellen'. De ICT Gazellen bekronen - naar analogie van de gerenommeerde Trends Gazellen - de snelst groeiende ict-bedrijven. Snelgroeiende bedrijven dragen in belangrijke mate bij tot de economische dynamiek van de sector en de regio. Die 'gazellen' zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. Het zijn vaak inspirerende rolmodellen voor andere bedrijven en verdienen het alleen daarom al om eens in de bloemetjes gezet te worden. Data News en Trends Top analyseerden de groei van ict-bedrijven tijdens de laatste vijf jaar op basis van de parameters omzet, brutomarge, cashflow en personeel. Per gewest werden drie bedrijven bekroond: Vlaanderen Categorie kleine bedrijven: Calibrate Categorie middelgrote ondernemingen: Trustteam Categorie grote bedrijven: RealDolmen Brussel Categorie kleine bedrijven: Voxbone Categorie middelgrote ondernemingen: Mainsys Categorie grote bedrijven: Syntigo Wallonië Categorie kleine bedrijven: S.A.S. Company Categorie middelgrote ondernemingen: Modal Cabling & Data Categorie grote bedrijven: BSB Belgium Met het ICT Gazellen-concept willen Data News en Trends Top voortaan jaarlijks de onderlinge kruisbestuiving tussen deze snelgroeiende ondernemingen bevorderen en een voedingsbodem creëren voor zelfstandig ondernemerschap.Bekijk hier de foto's van het event.