De jobbeurs Match IT, en het Comedy Night networking event gaan niet door op de geplande datum van 2 april. Dat heeft het Data News team en de eventorganisatie van uitgeverij Roularta beslist. Dat doen we met spijt in het hart, maar de huidige situatie rond het coronavirus liet geen andere keuze toe.

We proberen nu zo snel mogelijk een nieuwe datum naar voor te schuiven voor deze events. Wie al geregistreerd is voor deze evenementen hoeft geen actie te ondernemen: van zodra we een nieuwe datum hebben wordt iedereen daar van op de hoogte gebracht. We wensen de bezoekers, standhouders, partners en sponsors te bedanken voor hun begrip rond deze uitzonderlijke omstandigheden.

Update 16/03: Data News Awards vindt in het najaar plaats

Data News organiseert normaal gezien ook de Data News Awards for Excellence op 28 mei. Dat evenement gaat al zeker niét door op de geplande datum, maar zal in het najaar georganiseerd worden. We hopen u in de loop van deze week een nieuwe datum te kunnen meedelen via onze gekende kanalen: websites, nieuwsbrieven en social media.

De jobbeurs Match IT, en het Comedy Night networking event gaan niet door op de geplande datum van 2 april. Dat heeft het Data News team en de eventorganisatie van uitgeverij Roularta beslist. Dat doen we met spijt in het hart, maar de huidige situatie rond het coronavirus liet geen andere keuze toe. We proberen nu zo snel mogelijk een nieuwe datum naar voor te schuiven voor deze events. Wie al geregistreerd is voor deze evenementen hoeft geen actie te ondernemen: van zodra we een nieuwe datum hebben wordt iedereen daar van op de hoogte gebracht. We wensen de bezoekers, standhouders, partners en sponsors te bedanken voor hun begrip rond deze uitzonderlijke omstandigheden.Update 16/03: Data News Awards vindt in het najaar plaatsData News organiseert normaal gezien ook de Data News Awards for Excellence op 28 mei. Dat evenement gaat al zeker niét door op de geplande datum, maar zal in het najaar georganiseerd worden. We hopen u in de loop van deze week een nieuwe datum te kunnen meedelen via onze gekende kanalen: websites, nieuwsbrieven en social media.