Op deze laatste dag van het jaar wil de redactie van Data News u, trouwe lezer, graag een fijn oudjaar wensen, en een voorspoedig en plezierig 2011. Wij hopen alvast dat we u ook in de komende 12 maanden even talrijk zullen terugzien op onze site.

2010 was misschien nog geen 'grand cru'-jaar in de ict-sector, maar de jongste maanden trekt onze biotoop toch opnieuw aan, gestaag maar beslist. We kunnen er maar blij om zijn, en beloven om u nóg beter op de hoogte te houden, met nieuws, achtergrond en duiding.

Happy New Year!

Op deze laatste dag van het jaar wil de redactie van Data News u, trouwe lezer, graag een fijn oudjaar wensen, en een voorspoedig en plezierig 2011. Wij hopen alvast dat we u ook in de komende 12 maanden even talrijk zullen terugzien op onze site. 2010 was misschien nog geen 'grand cru'-jaar in de ict-sector, maar de jongste maanden trekt onze biotoop toch opnieuw aan, gestaag maar beslist. We kunnen er maar blij om zijn, en beloven om u nóg beter op de hoogte te houden, met nieuws, achtergrond en duiding. Happy New Year!