Het bedrijf mag deelnemen aan het Techstars-programma. Dat omvat begeleiding en startkapitaal. Maar doorgaans biedt het programma, dat drie maanden duurt, de kans om geld op te halen bij durfkapitalisten.

Datacamp biedt gratis en betaalde lessen aan rond big data. Het grote verschil met de meeste andere online cursussen is dat je meteen ook zelf kan programmeren.

Door in het programma te stappen komt zes procent van de aandelen in handen van Techstars. De Amerikaanse vestiging wordt daarmee ook de hoofdzetel.

Het bedrijf mag deelnemen aan het Techstars-programma. Dat omvat begeleiding en startkapitaal. Maar doorgaans biedt het programma, dat drie maanden duurt, de kans om geld op te halen bij durfkapitalisten.Datacamp biedt gratis en betaalde lessen aan rond big data. Het grote verschil met de meeste andere online cursussen is dat je meteen ook zelf kan programmeren.Door in het programma te stappen komt zes procent van de aandelen in handen van Techstars. De Amerikaanse vestiging wordt daarmee ook de hoofdzetel.