'Ons team heeft onmiddelijk actie ondernomen om het incident op te lossen en heeft de aanval ook gemeld bij de politie. Onze diensten zullen volledig functioneel blijven en de aanval heeft ook geen enkel effect op onze ondersteuning aan klanten', klinkt het in een reactie van Equinix.

Het bedrijf meldt verder dat de beveiliging van de gegevens in zijn systemen altijd de hoogste prioriteit heeft en dat het, op basis van de onderzoeksresultaten, 'alle nodige stappen' zal ondernemen.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

'Ons team heeft onmiddelijk actie ondernomen om het incident op te lossen en heeft de aanval ook gemeld bij de politie. Onze diensten zullen volledig functioneel blijven en de aanval heeft ook geen enkel effect op onze ondersteuning aan klanten', klinkt het in een reactie van Equinix.Het bedrijf meldt verder dat de beveiliging van de gegevens in zijn systemen altijd de hoogste prioriteit heeft en dat het, op basis van de onderzoeksresultaten, 'alle nodige stappen' zal ondernemen.In samenwerking met Dutch IT-channel.