De site baseert zich daarbij op ingewijden die het rapport dat door Tinders moederbedrijf Match Group was aangevraagd hebben ingezien.

Minder dan twee jaar geleden werd de waarde van Tinder nog op ongeveer 3 miljard dollar geschat. De sterke stijging is saillant omdat Match Group wordt aangeklaagd door een groep vroege werknemers van Tinder. Zij claimen dat Match Group Tinder bewust heeft ondergewaardeerd zodat het bedrijf dat Tinder overnam minder bonussen hoefde te betalen.

Match Group heeft meerdere datingsites en -apps, zoals OkCupid en Hinge. De beurswaarde van het hele bedrijf is ruim 15 miljard dollar.

De site baseert zich daarbij op ingewijden die het rapport dat door Tinders moederbedrijf Match Group was aangevraagd hebben ingezien.Minder dan twee jaar geleden werd de waarde van Tinder nog op ongeveer 3 miljard dollar geschat. De sterke stijging is saillant omdat Match Group wordt aangeklaagd door een groep vroege werknemers van Tinder. Zij claimen dat Match Group Tinder bewust heeft ondergewaardeerd zodat het bedrijf dat Tinder overnam minder bonussen hoefde te betalen.Match Group heeft meerdere datingsites en -apps, zoals OkCupid en Hinge. De beurswaarde van het hele bedrijf is ruim 15 miljard dollar.