Stemacteurs of voice actors hebben er met de video- en computergames een volledig nieuw afzetmarkt bij. Maar het budget voor de stemacteurs is eerder beperkt, dat moet toch blijken uit een hilarische compilatie van de vijftig slechtste dialogen in computer games.

Al in 2009 maakt iemand een compilatie van de vijftig slechtste stemacteurs uit recente computergames. Die video is nog altijd erg populair op YouTube en werd al bijna 900.000 keren bekeken. In de video hoor je de stemmen en zie je de covers van de betrokken games.

Nu heeft YouTube-gebruiker HansJamesMusicAOk die video herwerkt met hemzelf in de rol van de onbekende en onzichtbare stemacteur. Creatief en ook wel redelijk hilarisch. Ideaal om het weekend mee in te gaan...

Originele video uit 2009:

Stemacteurs of voice actors hebben er met de video- en computergames een volledig nieuw afzetmarkt bij. Maar het budget voor de stemacteurs is eerder beperkt, dat moet toch blijken uit een hilarische compilatie van de vijftig slechtste dialogen in computer games. Al in 2009 maakt iemand een compilatie van de vijftig slechtste stemacteurs uit recente computergames. Die video is nog altijd erg populair op YouTube en werd al bijna 900.000 keren bekeken. In de video hoor je de stemmen en zie je de covers van de betrokken games. Nu heeft YouTube-gebruiker HansJamesMusicAOk die video herwerkt met hemzelf in de rol van de onbekende en onzichtbare stemacteur. Creatief en ook wel redelijk hilarisch. Ideaal om het weekend mee in te gaan... Originele video uit 2009: