De 7 vreemdste gadgets van 2015

De 7 vreemdste gadgets van 2015
© .

Petzi Treat Cam © .

Met de 'Petzi Treat Cam' kunt u uw kat in de gaten houden en eten naar ze schieten. Via een app kunt u altijd en overal naar uw huisdier kijken, tegen ze praten en ze belonen; met een knop in de app wordt er een dosis snoepjes richting van het huisdier afgevuurd.

Domino's pizzaknop © .

Eten bestellen doet u omdat u te lui bent om te koken. Maar wat als u zelfs te lui bent om te bestellen? Domino's heeft een gadget uitgebracht waardoor uw favoriete pizza met één druk op de knop aan uw deur bezorgd wordt.

Robohon © .

De Robohon is een robottelefoon die je vriend wil zijn. Hij is gemaakt door Sharp en kan naast bellen ook nog foto's maken en die vervolgens op een muur projecteren. Daarnaast doet hij ook nog dansjes en praat hij vrolijk tegen je. Vooralsnog is hij uiteraard enkel in nog Japan verkrijgbaar, maar wie weet komt hij nog naar Europa.

Rufus Cuff © .

Als u denkt dat een smartwatch een vreemde ontwikkeling is, kijkt u eens naar de Rufus Cuff: een tablet voor om uw pols. Meer functies dan een smartwatch heeft hij niet, lomp is hij wel.

Alcoho-Lock Bike Lock © .

Alcoho-Lock Bike Lock is een alcoholslot voor de fiets. Om het te gebruiken zal u er al dronken uitzien, want het is de bedoeling dat u in het slot blaast voordat u op de fiets stapt. De prijs is daarnaast ook niet mis: 250 dollar.

Adawarp teddybeer © .

Deze gadget, van twee Japanners, laat u in de huid van een teddybeer kruipen. Door het dragen van een Virtual Reality-bril en een Xbox controller kunt u hem volledig besturen en door de ogen van de beer kijken. Geluid is er ook door middel van een microfoon en speaker. Mocht u in persoon niet aanwezig kunnen zijn, bent u er nu virtueel wel.

Thync © .

De Thync is een apparaatje dat u op uw hoofd zet en schokken geeft om u gelukkiger te maken. Klinkt tegenstrijdig? Het schijnt echt te werken, zegt Engadget. De Thync beheert je energie- en stressniveau en slaapritme.