Dean Kamen, de uitvinder van de beruchte gemotoriseerde Segway-tweewieler, werkt alweer aan iets nieuws. De "Luke arm" is een prototype van een soort kunstarm, geïnspireerd op het bionische model van Luke Skywalker.

Op een [IEEE blog] is een filmpje te zien waarop de mogelijkheden van de arm getoond worden, terwijl Kamen en enkele andere medewerkers commentaar geven. In het filmpje is onder meer een man te zien die 26 jaar geleden beide armen verloor en met de kunstarm erin slaagt om een stuk chocolade te eten.

Dean Kamen, de uitvinder van de beruchte gemotoriseerde Segway-tweewieler, werkt alweer aan iets nieuws. De "Luke arm" is een prototype van een soort kunstarm, geïnspireerd op het bionische model van Luke Skywalker. Op een [IEEE blog] is een filmpje te zien waarop de mogelijkheden van de arm getoond worden, terwijl Kamen en enkele andere medewerkers commentaar geven. In het filmpje is onder meer een man te zien die 26 jaar geleden beide armen verloor en met de kunstarm erin slaagt om een stuk chocolade te eten.