Apple heeft 'de beste apps' van het afgelopen jaar opgelijst, lees: de meest gedownloade applicaties in de Belgische App Store, plus Apple's eigen keuzes.

De taal-app Duolingo was de meest gedownloade applicatie voor iPhone, de muziektoepassing Traktor DJ werd het meest aangeschaft op de iPad.

Ridiculous Fishing haalde het in de categorie games voor iPhone, Badlands was het beste spelletje voor de iPad.

Daft Punk (het album 'Random Access Memories), Robin Thicke (single 'Blurred Lines') en onze hoogst eigen artiesten Melanie De Biasio ('No Deal') en Stromae ('Racine Carrée') scoorden in de categorie muziek.

Het meest verkochte boek was van de hand van Dimitri Verhulst ('De laatkomer'), de best bekeken film was 'Gravity'.

Last but not least: in de categorie 'Geweldige abonnementen' staat de Knack HD-app te pronken, naast onder meer de digitale edities van De Standaard en De Morgen.

Apple heeft 'de beste apps' van het afgelopen jaar opgelijst, lees: de meest gedownloade applicaties in de Belgische App Store, plus Apple's eigen keuzes. De taal-app Duolingo was de meest gedownloade applicatie voor iPhone, de muziektoepassing Traktor DJ werd het meest aangeschaft op de iPad. Ridiculous Fishing haalde het in de categorie games voor iPhone, Badlands was het beste spelletje voor de iPad. Daft Punk (het album 'Random Access Memories), Robin Thicke (single 'Blurred Lines') en onze hoogst eigen artiesten Melanie De Biasio ('No Deal') en Stromae ('Racine Carrée') scoorden in de categorie muziek. Het meest verkochte boek was van de hand van Dimitri Verhulst ('De laatkomer'), de best bekeken film was 'Gravity'. Last but not least: in de categorie 'Geweldige abonnementen' staat de Knack HD-app te pronken, naast onder meer de digitale edities van De Standaard en De Morgen.