Buzzy Net wijst digital natives de weg naar hun Facebook-events.

In tegenstelling tot de traditionele routeplanner van De Lijn, herkent Buzzy Net ook cafés, restaurants, cinema's of schoolcampussen. Jongeren hoeven dus geen straatnamen meer in te geven om de bus- of tramroutes naar hun favoriete bestemmingen op te vragen.

Interessant is ook de sociale component. Gebruikers kunnen op Buzzy Net een persoonlijk profiel aanmaken, waaraan ze hun Facebook-account kunnen koppelen. Dit geeft hen de mogelijkheid om routes te bewaren en te delen met vrienden. Buzzy Net houdt ook bij voor welke Facebook-events jongeren intekenen, en wijst hen vervolgens de weg daarnaartoe.

Buzzy Net wijst digital natives de weg naar hun Facebook-events. In tegenstelling tot de traditionele routeplanner van De Lijn, herkent Buzzy Net ook cafés, restaurants, cinema's of schoolcampussen. Jongeren hoeven dus geen straatnamen meer in te geven om de bus- of tramroutes naar hun favoriete bestemmingen op te vragen. Interessant is ook de sociale component. Gebruikers kunnen op Buzzy Net een persoonlijk profiel aanmaken, waaraan ze hun Facebook-account kunnen koppelen. Dit geeft hen de mogelijkheid om routes te bewaren en te delen met vrienden. Buzzy Net houdt ook bij voor welke Facebook-events jongeren intekenen, en wijst hen vervolgens de weg daarnaartoe.