Google Glass evolueert van een gadget met een ietwat overdreven futuristisch uiterlijk naar een eerder normale, zelfs hippe bril.

De zoekgigant heeft vier verschillende monturen uitgebracht. Die hebben elk een ander design, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ze kunnen niet los van Google Glass gedragen worden.

De titanium frames worden geleverd met glazen - er zijn ook zonnebrilglazen voorhanden. Brildragers moeten zelf glazen op sterkte aankopen bij een opticien, maar die zouden vervolgens probleemloos aan de Google-bril gemonteerd moeten kunnen worden.

'Glass Explorers', de mensen die Google's slimme bril mogen testen, kunnen de monturen aanschaffen voor 225 dollar. Volgens de verwachtingen komt de rest van de wereld eind 2014 aan de beurt.

In onderstaande video zie je de monturen in volle glorie.

Google Glass evolueert van een gadget met een ietwat overdreven futuristisch uiterlijk naar een eerder normale, zelfs hippe bril. De zoekgigant heeft vier verschillende monturen uitgebracht. Die hebben elk een ander design, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ze kunnen niet los van Google Glass gedragen worden. De titanium frames worden geleverd met glazen - er zijn ook zonnebrilglazen voorhanden. Brildragers moeten zelf glazen op sterkte aankopen bij een opticien, maar die zouden vervolgens probleemloos aan de Google-bril gemonteerd moeten kunnen worden. 'Glass Explorers', de mensen die Google's slimme bril mogen testen, kunnen de monturen aanschaffen voor 225 dollar. Volgens de verwachtingen komt de rest van de wereld eind 2014 aan de beurt. In onderstaande video zie je de monturen in volle glorie.