Maaike Scherrens van het PR-bureau Walkie Talkie heeft een applicatie ontwikkeld die u in staat stelt om de hoofden van de Rode Duivels in te stellen als desktopicoontjes op uw bureaublad.

De toepassing werkt op zowel Windows- als Mac-computers. De instructies voor de installatie vindt u op Walkie.talkie.be/reddevilsicons.

Het initiatief is gebaseerd op een soortgelijke applicatie van The Free Art & Technology Lab (F.A.T.) om desktopiconen te vervangen door Kanye West-icoontjes.

De applicatie werkt, maar het gaat uiteraard om een ludiek project. Getuige de quotes van beroemdheden uit de voetbalwereld die onderaan de webpagina hun zogezegde gebruikservaringen delen. Zoals Spaans doelman Iker Casillas die zegt: "Met Courtois op mijn takenbalk zal ik nooit vergeten mijn documenten te saven."

Maaike Scherrens van het PR-bureau Walkie Talkie heeft een applicatie ontwikkeld die u in staat stelt om de hoofden van de Rode Duivels in te stellen als desktopicoontjes op uw bureaublad. De toepassing werkt op zowel Windows- als Mac-computers. De instructies voor de installatie vindt u op Walkie.talkie.be/reddevilsicons. Het initiatief is gebaseerd op een soortgelijke applicatie van The Free Art & Technology Lab (F.A.T.) om desktopiconen te vervangen door Kanye West-icoontjes. De applicatie werkt, maar het gaat uiteraard om een ludiek project. Getuige de quotes van beroemdheden uit de voetbalwereld die onderaan de webpagina hun zogezegde gebruikservaringen delen. Zoals Spaans doelman Iker Casillas die zegt: "Met Courtois op mijn takenbalk zal ik nooit vergeten mijn documenten te saven."